Robb Report Yılın Mutfak Ustası


Şef William Bradley Fransız mutfağının tekniklerini Güney Kaliforniya’nın bereketine uyguluyor

Amerika’da haute cuisine’in öncüsü şef Thomas Keller mönüdeki bir maddeye kuşkuyla baktığında genç şeflerin çoğu onu hemen değiştirir. Geçen yaz Güney Kaliforniya’da  genç şef William Bradley’nin mönüsünde yer alan Ris de Veau Panés’i tadarken −üzeri salyangoz yahnisiyle örtülü gevrek uykuluk− Keller’ın gözleri faltaşı gibi açıldı. “Neden uykuluk kullandığını sordum. Sonuçta burası L.A.” diyor Keller, nazik bir şekilde. “Bunun için öne sürebileceğim bir sürü cevabım vardı” diye anlatıyor Bradley, daha neşeli bir tonla. “Sadece böyle yapmamız gerektiğini söyledim. Sakatat severim, onları pişirmeye bayılırım ve bence insanlar da sevecek.”

Devamı Robb Report’ta

 



Robb Report


 

 

 
Mecralar Footer
© 2016 Doğuş Yayın Grubu